Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

CPH Theory is based on generalized the light velocity from energy into mass.

 
 

آرشیو مقالات - سی و چهار

قبلی بعدی

 

 

امید عمومی - نامه به ریاست جمهوری

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

 

 

نگاهی به جهان کسالت‌بار یک کیهان‌شناس

فیزیکدانان برای درک زبان پیچیده‌ی نظریه کوانتوم، به "تعابیر" متعددی متوسل شده‌اند؛ و یکی از آن‌ها هم تعبیر کیهان‌شناختی‌ست.

"...شاید در نگاه نخست، این تعبیر، گنگ‌ترین و بطلان‌ناپذیرترین تعبیری باشد که تاکنون شنیده‌اید. اما خوشبختانه یک پیش‌بینی بزرگ هم دارد: اگر تنها یک تابع موج بر جهان حکم کند و جهان هم فاقد مرز باشد، آنگاه عباراتی مثل "این طرف" و "این‌ج" برایش بی‌معنی‌اند؛ چراکه این تابع موج، اصلاً قابلیت تشخیص هیچ نقطه یا جهت خاصی از فضا را ندارد. پس ما به هر طرف از جهان که بنگریم و در هر جایش که بایستیم، باید چشم‌انداز مشابهی ببینیم (درست مثل اینکه مه سنگینی جهان را فراگرفته باشد). کافی‌ست سرتان را نیم‌دور بچرخانید تا چنین تعبیری باطل شود. اما پیش از این کار، بهتر است از یک کیهان‌شناس هم مسأله را جویا شویم؛ چراکه آنها بالغ بر ٨٠ سال است که می‌گویند: جهان در مقیاس‌های بزرگ، در همه‌جا و از همه‌سو یکسان دیده می‌شود".

چرا هاوکینگ در مورد سیاهچاله ها اشتباه می کند؟

به گفته برایان کوبرلین ادعای هاوکینگ در مورد سیاهچاله ها نادرست است زیرا پارادوکس دیواره آتشین تبدیل به یک تناقض نشده است. یکی از ویژگی های اصلی سیاهچاله افق رویداد سیاهچاله است که نقطه بدون بازگشت سیاهچاله است و در نظریه نسبیت اینشتین پیش بینی شده است.

استیون هاوکینگ: سیاهچاله وجود ندارد!

استیون هاوکینگ، فیزیکدان نظری انگلیسی در مقاله‌ای که بطور آنلاین منتشر کرده، اینچنین گفته که بجای سیاه‌چاله در حقیقت "خاکستری‌چاله" وجود دارد. این ادعا بر پایه ی مقاله ی تازه ی هاوکینگ است که در آن مدعی شده در سیاهچاله “افق رویداد” وجود ندارد.

چالش نظریه جدید هاوکینگ توسط فیزیکدانان بزرگ

آیا هاوکینگ ما را گیج کرده؟ مشهور ترین اختر فیزیکدان جهان محبوب ترین علم جهان را بر اساس مطالعه در طبیعت سیاهچاله ها متزلزل کرده است؟ اما واقعا این تئوری رادیکال این ندا را می دهد که بلوک های بنیادی جهان چگونه کار می کنند؟ اما هنوز تعدادی از دانشمندان متقاعد نشده اند و بحث و جدل همچنان ادامه دارد.

 

آیا گرانش صفر در فضا وجود دارد؟

ما همواره شاهد غوطه ور شدن فضانوردان در فضا و حرکات آنها در حالت معلق که گویی با نیروی جاذبه مقابله می کنند، بوده ایم. بسیاری از مردم بر این باورند که در فضا هیچ جاذبه ای وجود ندارد، هرچند این موضع آنها فاصله چندانی با حقیقت ندارد اما نیروی گرانش در تمام جهان وجود دارد و تاثیر خود را بر اجرام در فضا میگذارد. در واقع، بدون جاذبه اجرام در فضا هیچ گونه ثبات و پایداری از خود نخواهند داشت و موجودیت آنها متوقف خواهد شد.

آیا ما درون یک شبیه‌سازی رایانه‌ای زندگی می‌کنیم؟

اگر روزی بفهمید دنیایی که در آن زندگی می‌کنید چیزی جز یک شبیه‌سازی رایانه‌ای نیست، چه احساسی به شما دست می‌دهد؟ احتمال واقعیت داشتن چنین چیزی چندان هم دور از ذهن نیست؛ هرچند راهی هم برای دریافتن آن وجود دارد.

نشانه هایی از هویت ماده تاریک!

 اکسیون، دومین نامزد ماده تاریک و یکی از تحت تعقیب‌ترین ذرات جهان است احتمالا یک دهه پیش در یک آزمایش ساده رومیزی چهره‌اش را نشان داده بود؛ اما هیچ کس توجهی به آن نکرده بود.

نخستین موفقیت دانشمندان در حذف ویروس ایدز از دی‌ان‌ای

 

برای نخستین‌بار محققان کالج پزشکی دانشگاه تمپل موفق به یافتن راهی برای حذف کامل ویروس از سلول‌های انسان از طریق برش آنها شدند که نخستین تلاش موفق برای حذف ویروس HIV-1 از سلول انسان است.

تلاش برای بازگرداندن حافظه به مغزهای آسیب‌دیده

به گزارش دیلی خبر پژوهشگران آمریکایی از شروع تحقیقی با هدف کمک به بازسازی حافظه سربازان مجروح و غیرنظامیان خبر دادند. هدف این برنامه پژوهشی که چهل میلیون دلار به آن اختصاص داده شده، ساختن قطعه مصنوعی برای قرار دادن در مغز و با هدف کمک به کارکرد حافظه است.

نفوذ دیجیتالی به ‌مغز

اگر فیلم انقلابی برادران واچوفسکی یعنی ماتریکس را دیده باشید، حتما به یاد دارید که در یکی از معروف‌ترین صحنه‌هایش نئو (با بازی کیانو ریوز) روی یک یونیت دندانپزشکی به ظاهر پیشرفته نشسته است.

عجیب‌ترین کوه جهان در ایران/با خواص استثنایی

عجیب‌ترین کوه دنیا را می‌توان کوه باستانی "پردیس" دانست که با مغناطیس فوق‌العاده قوی در جهان زبانزد است و خاصیت درمانی شگفت‌انگیزی دارد. کوه باستانی "پردیس" در حومه شهرستان جم از توابع عسلویه استان بوشهر و در نیمه‌های راه بندر کنگان به فیروزآباد شیراز قرار دارد. قله این کوه نزدیک‌ترین نقطه زمین به خورشید است چون بالاترین ارتفاع در نزدیکی خط استواست.

۴۵ سال از اولین گام انسان بر "ماه" گذشت

چهل و پنج سال پیش در ۲۱ جولای سال ۱۹۶۹ ˈنیل آرمسترانگˈ فضانورد آمریکایی به عنوان نخستین انسان پا بر کره ماه گذاشت و این سفر را که بسیاری آن را غیرممکن می دانستند، ممکن کرد.

تونل زنی کوانتومی

تخته سنگ بزرگی را در نظر بگیرید که به ته دره ای سقوط کرده و مدت هاست که در همان جا مانده است. چقدر تعجب می کنید اگر ببینید تخته سنگ بطور خود به خود انرژی گرفته و ناگهان شروع به بالا رفتن از دامنه دره کرده و در نهایت با خروج از دره به آن سوی دامنه کوه بغلتد. شاید باور کردنی نباشد اما مشابه چنین رویدادی به طور طبیعی به وفور در دنیای اسرار آمیز کوانتومی رخ می دهد!

فوران‌هاي پرتوي گاما، راهنماي پژوهش امواج گرانشي

در سال 1916 با تولد نسبيت عام اينشتاين، وجود موج گرانشي که جابه‌جاکننده‌ي انرژي گرانشي‌ است، پيش‌بيني شد. ولي با وجود هم‌خواني بسياري از پيش‌بيني‌هاي اين نظريه با مشاهدات، موج گرانشي هم‌چنان دور از نظر مانده است. اين امواج که در خمش فضازمان ساري‌اند، نتيجه‌اي از ناوردايي لورنتس در نسبيت عام، و مرتبط با محدوديت سرعت انتشار برهم‌کنش‌هاي گرانشي‌اند.

افسانه‌های علمی

با وجود پیشرفت علم و فناوری، باورها و عقاید نادرست درباره زندگی مدرن بشر هم بیشتر شده است. در فرهنگ و دنیای اطراف ما موضوعاتی وجود دارد که طی قرن‌ها و عصرها سینه به سینه نقل شده و به بخشی از باورها و اعتقادات مردم تبدیل شده‌اند، به گونه‌‌ای که بسیاری، آنها را درست پنداشته و باور کرده‌اند.

جهان ما تنها حبابی شناور درون بی نهایت جهان!

 اگر دانشمندان در آینده قادر باشند با استفاده از کرمچاله ها سفر کنند، تنها برای سفرهای بین ستاره ایی در جهان و یا فقط به عنوان ماشین زمان استفاده نخواهند کرد، بلکه با استفاده از کرمچاله ها می توانند دو جهان حبابی را به هم متصل کنند،ایده ای که چند دانشمند از جمله استیون هاوکینگ ارائه شده است و آن ایده ی جهان های نوزاد است.

اشعه ی مرگبار نیکولا تسلا

حول و حوش سال ۱۹۱۵، تسلا تصمیم گرفت سلاحی بسازد که آن قدر قدرتمند باشد که بتواند در برابر هر حمله ای مقاومت کند. او همزمان با کار روی برج واردنکلیف، روی ساخت سلاحش هم کار می کرد تا این که بالاخره در سال ۱۹۳۴ اعلام کرد که کار طراحی اشعه ی مرگ به پایان رسیده است.

مواد ِمضری که سن بیولوژیکی را افزایش می دهد!

چرا برخی افراد ۷۵ ساله سریع و چالاک هستند، اما برخی دیگر از همسن و سالان آنها به سختی فعالیت‌های روزانه خود را انجام می‌دهند؟ قرار گرفتن افراد در معرض مواد مضر موجود در محیط‌زیست می‌تواند اثرات متفاوتی روی آنها داشته باشد. تاثیر موادی مانند بنزن، دود سیگار و حتی استرس از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

تسلا - مردی که هرگز بیش از ۲ ساعت نخوابید

نیکولا تسلا که بیشتر به دلیل قابل استفاده کردن جریان برق متناوب معروف است شخصیت مرموز و عجیب و غریبی داشت که وی را در مرز میان یک "نابغه خلاق" و "دانشمند دیوانه" قرار می دهد.

مدل استاندارد فیزیک ذرات در آستانه تحولی بزرگ

محققان روس از کشف ذره زیر اتمی جدیدی خبر می‌دهند که در صورت اثبات وجود، می‌تواند مدل استاندارد فیزیک ذرات را دستخوش تحولی شگرف کند.

مشهورترین پارادوکس‌های تاریخ:

 بخش 1 پارادوکس‌های کوانتومی - بخش 2 الگوی تداخل- بخش 3 معمای فوتوالکتریک - بخش 4 خصوصیات موجی ذرات - بخش 5 حالت برهم‌نهی - بخش 6 اطلاعات نقطه‌ای - بخش 7 کوانتومی - ماتریس- بخش 8 گربه شرودینگر - بخش 9 - بخش 10 - بخش 11 - بخش 12 - بخش 13 - بخش 14 - بخش 15

مغز ما مثل یک رادیو با فعالیت تنظیم می شود

پژوهشگران مدرسه پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوییس،در ایالت میسوری آمریکا، دریافته اند که اگر فرصت تمرکز داشته باشيم، مي توانيم بخش هاي مختلف مغز خود را طي فرايندهایی با يكديگر هماهنگ سازيم.

هشتاد درصد نور کائنات گم می‌شود!

مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد، حدود 80 درصد از نور فرابنفش ستارگان در فضا گم می‌شود.

امید عمومی - نامه به ریاست جمهوری

جنابعالی دولت خود را دولت تدبیر و امید نامیدهاید، قطعاً حضرتعالی بهتر از من معنی این عنوان را میدانید. امیدوارم عملکرد دولت جنابعالی بگونهای باشد که خرد جمعی را وادار کند که دولت شما را محق چنین عنوانی بداند. اجازه دهید با اشاره کوتاهی بهمفهوم امید عمومی در کشوری چون ایران این نوشته را ادامه دهم. ایران تنها یک کشور نیست، بلکه نام ایران با تمدنی سرفراز سرشته شده است و امید همگانی در این سرزمین، مفهومی ویژه و متناسب با تمدن دیرینهی آن دارد. امید همگانی بین ایرانیان، یعنی باور داشتن بهاینکه در آیندهای نزدیک افزون بر بهروزی در زمینههای مادی و معنوی در داخل کشور، دست یافتن ایران در تمام زمینههای علمی، فناوری، فرهنگی، هنری، ورزشی و... در سطح جهان است بگونهای که شایسته این تمدن چند هزار ساله باشد. این مهم در صورتی امکان پذیر است که رقابت سالم و شایسته سالاری در جامعه نهادینه شود. وظیفه ایجاد فضای سالم رقابتی بر عهده دولت است و هرگونه نارسایی یا وجود فضای ناسالم رقابتی تا جاییکه بهدولت مربوط میشود، در افکار عمومی بهنام شما ثبت خواهد شد.

نظريه ميدان هيگز

آيا خلاء کيهاني واقعاً فضايي تهي از ذرات يا انرژي است؟ خير چرا که بر اساس مدل هاي موجود، تمامي فضا مملو از ذراتي است که به واسطه انرژي خلاء مستمراً آفريده و نابود مي‌ شوند.

چهار نیروی شگفت انگیز طبیعت

اگرچه داستان کشف جاذبه فقط با افتادن یک سیب از درخت، افسانه ای بیش نیست ولی اگر در این افسانه، نیوتن اندکی باهوش تر بود و پس از کشف جاذبه این را هم از خود می پرسید که چرا سیب به درون زمین فرو نرفت؟ احتمالا امروز او را کاشف نیروی الکترومغناطیسی هم می دانستیم.

ماده تاریک چیست؟

این چه ترکیبی از کلمه هاست که کیهان شناسان ساخته اند؟ مگر ماده تاریک می شود؟ فقط این ترکیب نیست که غریب است، ما انرژی تاریک هم داریم! این چه فرایندی است که سبب ساخت این ترکیب دو یا چند کلمه "تاریک"، "ماده" و "انرژی" شده است؟ چگونه این مفهوم نوین شکل گرفته است؟

دنیای فیزیک در سال 2014

سال 2013 با اهدای جایزه‌ی نوبل فیزیک به پیتر هیگز و فرانسیس انگلرت به خاطر نظریه‌ی آن‌ها در مورد چگونگی کسب جرم ذرات بنیادی، پایان یافت. اما رخدادهای مهم فیزیک در سال 2014 چه خواهد بود؟ چه کسانی قرار است جوایز این سال را از آن خود کنند؟

 آیا ماده تاریک دایناسورها را از بین برد؟

گروهی از فیزیکدانان نظری می‌گویند که احتمالا صفحه‌ای نازک از ماده تاریک در کهکشان راه شیری، عامل اصلی بمباران زمین با شهابسنگ‌های بزرگی بوده که منجر به انقراض نسل و قتل عام جانورانی مانند دایناسورها شده است.

اختروش چیست؟

اختروش‌ها اجرام اسرارآمیزی هستند که ستاره‌شناسان آن‌ها را در سال ۱۹۶۰ کشف کردند. آن‌ها همچون کهکشان‌ها منابعی از نور و امواج رادیویی اند به نظر می‌رسد که آن‌ها دورترین اجرام شناخته شده باشند. با این حال بسیار نورانی اند یعنی به روشنایی صدها کهکشان ولی بسیار کوچکتر از بیشتر کهکشان‌ها.

بازتاب شرایط پس از بیگ بنگ در کهکشان جدید

تیمی بین‌المللی از دانشمندان به رهبری فیزیکدانان نجومی دانشگاه مینه‌سوتا، با استفاده از تلسکوپ‌های پیشرفته، یادگار ارزشمندی از شرایط پس از بیگ بنگ را در حیاط پشتی کهکشان راه شیری کشف کرده‌اند.

فلسفه ی فیزیک از دیدگاه فیلسوفان

دکارت می گفت :محقق است که خدا قبلا همه چیز را مقدر کرده است و قدرت اراده فقط ناشی از اینست که ما به قسمی عمل می کنیم که از نیروی خارجی که به سبب آن مجبور به عمل خاصی هستیم آگاه نمی باشیم. دنیای جدیدی که گالیله و نیوتن.. ساخته بودند حتی عامه مردم را درگیر خود کرده بود

آیا “تک الکترون ویلر”در زمان سفر می کند؟

در اوایل دهه ۱۹۴۰، زمانی که ریچارد فاینمن هنوز دانشجوی دوره کارشناسی در دانشگاه پرینستون بود، تفسیر جدیدی درباره ماهیت پادماده ارائه داد. فاینمن هنگام تحقیق دربارهالکترودینامیک کوانتومی (QED) متوجه شد که پادماده ای که با زمان به جلو حرکت می کند، از ماده معمولی که با زمان به عقب حرکت می کند، قابل تشخیص نیست.

آشنایی با انواع بمب ها- بمب هیدروژنی

آشنایی با انواع بمب ها- بمب الکترومغناطیسی

آشنایی با انواع بمب ها- بمب ساعتی

آشنایی با انواع بمب ها- بمب خوشه ای

آشنایی با انواع بمب ها-بمب کثیف

آشنایی با انواع بمب ها-بمب ناپالم

آشنایی با انواع بمب ها- بمب های شیمیایی

آشنایی با انواع بمب ها-بمب اتم

آشنایی با انواع بمب ها-آینده سلاح های کشتار جمعی

آشنایی با انواع بمب ها- بمب هوشمند

آشنایی با انواع بمب ها- بمب گرافیتی

آشنایی با انواع بمب ها- بمب هدایت لیزری

آشنایی با انواع بمب ها- بمب فسفری

سخنراني ريچارد فاينمن هنگام دريافت جايزه نوبل

اندیشه های اصلی استقراگرایی

علیت در فلسفه کارناپ

علیت (گذری بر فلسفه ی مکانیک کوانتومی )

مفهوم زمان از دیدگاه هایدگر

فلسفه فیزیک کوانتومی(بخش اول)

فلسفه ي مكانيك كوانتومي(بخش دوم)

آیا نور گذر زمان را تجربه می کند؟

آیا به این فکر کرده اید که تجربه نور دربارۀ گذر زمان چیست؟ آیا فوتون ها گذر زمان را حس می کنند؟ باید گفت که فوتون ها زمان را تجربه نمیکنند ، از نظر فوتون چیزی به عنوان زمان وجود ندارد.

اتّحاد مکانیک کوانتومی و گرانش

شاید به جرات بتوان گفت که ناسازگاری نسبیت عمومی و مکانیک کوانتومی مهمترین مساله ی  پیش رو در علم فیزیک نظری است . سابین هاسن فلدر (Sabine Hossenfelder) استادیار دانشگاه آلبانوا (AlbaNova Univ) توضیح می دهد که چگونه دانشمندان علم فیزیک در تلاشند تا این دو را در قالب گرانش کوانتومی متّحد کنند .

 

Reviewing Friedmann Equation and Inflation Theory by Sub Quantum Energy

Reconsidering relativistic Newton's second law and its results

 

اثر گلخانه اي چیست؟

به مجموعه‌اي از گازها كه مقداري از انرژي خورشيد را در جو زمين نگه مي‌دارندو باعث گرم شدن جو مي‌شوند‍‍، گازهاي گلخانه‌اي مي‌گويند.

آشنایی با جعبه سیاه هواپیما

تاریخچه جعبه سیاه جعبه سیاه موسوم به (کراچ رکوردر ) به این دلیل حائز اهمیت است که در تمام سوانح هوایی علت سانحه فقط از آن طریق مشخص خواهد شد این جعبه پس از سانحه زیگنال های ماوراء صوت خود را فقط به مدت 30 شبانه روز می فرستد و پس از آن در صورت پیدا نشدن برای همیشه خاموش می شود جعبه سیاه در مهلت سی روزه اش از یک باطری اضطراری تغذیه می کند .

شبیه‌سازی سفر در زمان با استفاده از فوتون ها

اگرمسافر زمانی به گذشته سفر کند و پدر بزرگش را پیش از آشنایی با مادر بزرگ خود بکشد، به این معنی است که او دیگر نمی‌تواند وجود داشته باشد. به این نکته « پارادوکس پدر بزرگ » می گویند. گروهی از دانشمندان استرالیایی برای نخستین بار از ذرات فوتون نور برای شبیه‌سازی سفر در زمان استفاده کردند، آنها معتقدند در سطح کوانتومی راهی برای جلوگیری از پارادوکس پدر بزرگ یافته اند.

سرعت نور کندتر از آنچه اینشتین تصور می کرد!

یک فیزیکدان آمریکایی طی یک مطالعه جنجالی «سرعت ثابت نور در خلاء» را زیر سؤال برده و  مدعی شده سرعت نور کندتر از آنچه می باشد که اینشتین محاسبه کرده، بود.

اسرار فیزیک کوانتوم (قسمت اول)

بدون شک، معمای رمزآلود فیزیک کوانتوم، معمای عمیقی است. اگر کسی یک مار بزرگ دریایی واقعی بگیرد یا به یک دایناسور زنده بربخورد، رسانه‌ها چندین ماه به این موضوع می‌پردازند. کنار آب‌سردکن‌های تمام ادارات جهان، درباره‌ی این کشف جدید صحبت می‌شود. با این حال، هر چند چنین یافته‌ای می‌تواند بسیار تکان‌دهنده باشد، اما تغییر چندانی در جهان‌بینی ما ایجاد نمی‌کند.

اسرار فیزیک کوانتوم (قسمت دوم)

فوتون‌های درهم‌تنیده، در هر فاصله‌ای از هم که قرار داشته باشند، حتی اگر چندین سال نوری از هم دور باشند، می‌توانند بلافاصله بر یکدیگر تأثیر بگذارند.

تضعیف میدان معناطیسی زمین!

وجود و بقای حیات روی زمین وابسه به وجود و بقای میدان مغناطیسی زمین است. اگر میدان مغناطیسی نبود نه تنها ذرات بادهای خورشیدی سطح زمین را از موجودات زنده پاک می کردند. بلکه جو زمین نیز توسط توفان های خورشیدی به باد می رفت. سیاره مریخ نمونه ای از زمین بدون میدان مغناطیسی است .

۶ نظریه ای که جهان را تغییر داد

این کتاب بهترین مغزهای علمی تاریخ را معرفی می کند و به توضیح هر کشف یا اختراع دانشمندی می پردازد که برای همیشه شیوۀ زندگی و نگرش ما را به جهان تغییر داد. کتاب ۶ نظریه ای که جهان را تغییر داد کلید فهم بهتر جهان را به خواننده ارائه می دهد.

در جستجوی ماهیت ساختاری فضا-زمان!

دانشمندان هنوز هم به دنبال آزمودن پیوستگی فضا-زمان یا دانه دانه بودن آن هستند. آنها پرسشی را مطرح می کنند، آیا فضا زمان پیوسته است یا دانه دار؟ اگر پاسخ دوم، درست باشد منجر به انحرافی در نظریه نسبیت می شود.

 

سریع تر از نور

براساس نظریه نسبیت اینشتین، هیچ ذره ای که جرم سکون حقیقی بزرگتر از صفر داشته باشد نمی تواند در فضا با سرعتی بیش از سرعتی بیشتر از نور حرکت کند چرا که برای رساندن چنین ذره ای به نور، بی نهایت انرژی لازم داریم ( جرم سکون فوتون صفر است و بنابراین مشکلی با این مساله ندارد). با توجه به آنچه بیان شد می بینیم که محدودیت رسیدن به سرعت نور اساسا ممکن و میسر نیست. در این مقاله برخی از این حالت های شگفت انگیز را با هم مرور می کنیم.

ساخت تراشه ای که مغز را کنترل می کند!

محققان آمریکایی، آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته (DARPA) با استفاده از تراشه ای که در مغز موشی کار گذاشتند، توانستند سرعت مغز موش را افزایش داده، مغز موش را به کنترل خود در آورند. 

سرنوشت نهایی کیهان!

ماهواه های فضایی از جمله، کوبه ، WMAP و پلانک نه تنها دقیق ترین نگاه اجمالی را در مورد سال های ابتدایی جهان، برای ما فراهم می آورد، بلکه تصویر دقیقی از چگونگی مرگ جهان را نیز ارائه دادند.

شش عدد حاکم بر جهان

متن زیر خلاصه مقاله پروفسور« سر مارتین ریس » یکی از پیشگامان کیهان شناسی در جهان است. وی استاد تحقیقات انجمن سلطنتی در دانشگاه کمبریج و دارای عنوان اخترشناس سلطنتی است.

غبار تردید در کشف امواج گرانشی بیگ بنگ!

اخترفیزیکدانان آمریکایی که چند ماه پیش از دستاورد خود در تائید چگونگی تولد جهان رونمایی کرده بودند، در پی انتقادات بسیار دانشمندان اکنون اقرار کرده‌اند که ممکن است اشتباه کرده باشند.

تفاوت های اخترفیزیک و کیهان شناسی

نجوم نیز مانند هر علم دیگری گرایش های مخصوص خود را دارد. امروزه با پیشرفت های چشمگیری که در علوم مختلف داریم شاهد تخصصی شدن هر گرایش  هستیم به عنوان مثال روزی در علم پزشکی، خواهیم دید که پزشک متخصص مردمک چشم راست با چشم چپ تفاوت کند!!

فیبر نوری

فيبر نوري يكي از محيط هاي انتقال داده با سرعت بالا است . امروزه از فيبر نوري در موارد متفاوتي نظير: شبكه هاي تلفن شهري و بين شهري ، شبكه هاي كامپيوتري و اينترنت استفاده بعمل مي آيد. فيبرنوري رشته اي از تارهاي شيشه اي بوده كه هر يك از تارها داراي ضخامتي معادل تار موي انسان را داشته و از آنان براي انتقال اطلاعات در مسافت هاي طولاني استفاده مي شود. 

 

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آخرین مقالات

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

 

 

 

 

سی پی اچ در ژورنالها


LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی


آرشیو

آخرین مقالات

اخبار

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟

 

 

  

 

HOME    ENGLISH   FEED BACK   CONTACT US   PERSIAN 

free hit counters

Copyright © 2004 CPH Theory . All rights reserved.