Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

CPH Theory is based on generalized the light velocity from energy into mass.

 
 

سرنوشت نهایی کیهان!

 

 

 

ماهواه های فضایی از جمله، کوبه ، WMAP و پلانک نه تنها دقیق ترین نگاه اجمالی را در مورد سال های ابتدایی جهان، برای ما فراهم می آورد، بلکه تصویر دقیقی از چگونگی مرگ جهان را نیز ارائه دادند. همانگونه که نیروی مرموز ضد گرانش، در ابتدای زمان کهکشان ها را از هم دور ساخت و به تورم معروف شد، همین نیرو جهان را به سمت سرنوشت نهایی خود سوق می دهد.

 

 

 

این تصویر که بر پایه ی داده های بدست آمده از ماهواره های کوبه، WMAP و پلانک تکمیل شده است، کهن ترین نور کیهان را، درست ۳۸۰ هزار سال پس از بیگ بنگ نشان می دهد.

 

به گزارش بیگ بنگ، در گذشته ستاره شناسان تصور می کردند که انبساط جهان به تدریج رو به کاهش است، اما هم اکنون می دانیم که در حقیقت انبساط جهان در حال شتاب گرفتن است و کهکشان ها با سرعت فزاینده ای در حال دور شدن از ما هستند. همان انرژی تاریکی که ۷۰ درصد مجموع مواد و انرژی موجود را تشکیل می دهد، با راندن کهکشان ها از هم، انبساط جهان را سرعت می بخشد. (داده های نشان می داد که جهان با سرعت شگفت آور ۶۷.۱۵ کیلومتر در ثانیه در مگا پارسک در حال انبساط است) آدام ریس، از انستیتوی تلسکوپ جهانی می گوید: « جهان مانند راننده ای رفتار می کند که با نزدیک شدن به چراغ قرمز سرعت را کم کرده و سپس با سبز شدن چراغ، پدال گاز را می فشارد.»

در حالی که تا ۴ میلیارد سال دیگر به دلیل کشش گرانشی متقابل کهکشان راه شیری و آندرومدا با هم ادغاممی شوند و به یک کهکشان تبدیل می شوند. اما در طول ۱۵۰ میلیارد سال آینده ، در صورتی که عاملی باعث معکوس شدن روند انبساط نگردد، کهکشان راه شیری تقریبا به کهکشانی تبدیل می شود که ۹۹.۹۹۹۹۹ درصد از تمامی کهکشان های اطراف از مرز قابل رویت آن فراتر رفته اند. کهکشان های آشنای آسمان شب، آنچنان با سرعت از ما دور می شوند که نور آنها هرگز به ما نخواهد رسید. خود کهکشان ها از بین نمی روند، ولی آنقدر از ما دور خواهند شد که رصد آنها از طریق تلسکوپ دیگر امکان پذیر نخواهد بود. با اینکه جهان قابل رویت ما تقریبا شامل ۱۰۰ میلیارد کهکشان است، در ۱۵۰ میلیارد سال آینده، تنها چندین کهکشان در ابر خوشه محلی کهکشان ها، قابل رویت خواهد بود.

حتی با فراتر رفتن در زمان، تنها گروه محلی ما، شامل تقریبا ۳۶ کهکشان، تمام جهان قابل رویت را تشکیل خواهند. میلیاردها کهکشان از افق دید ما خواهند گریخت. به این دلیل که گرانش داخل گروه محلی، برای غلبه بر انبساط جهان کافی است. وقتی که کهکشان های دور دست از نظر غایب می شوند، ستاره شناسی که در آن عصر زندگی خواهد کرد، ممکن است اصلا قادر به شناسایی هیچ انبساطی نباشد، زیرا که گروه محلی کهکشان ها، خود بطور داخلی انبساط نمی یابد. در آینده دور ، وقتی ستاره شناسان آسمان شب را برای اولین بار مورد بررسی قرار دهند، ممکن است نفهمند که انبساطی وجود دارد و نتیجه بگیرند که جهان ایستا است و تنها از ۳۶ کهکشان تشکیل شده است.

 

 

اگر این نیروی ضد گرانش ادامه داشته باشد، جهان عاقبت در یک انجماد بزرگ به پایان خواهد رسید. با نزدیک شدن دمای فضا به صفر مطلق، دمایی که مولکول ها در آن خود به سختی حرکت می کنند، تمام حیات هوشمند موجود در جهان در نهایت، در یک مرگ دردناک منجمد خواهند شد. میلیاردها میلیارد سال دیگر، ستارگان از درخشش خواهند ایستاد، شعله های اتمی آن ها با به اتمام رسیدن سوختشان فروکش خواهد کرد و آسمان برای همیشه تاریک خواهد شد. در اثر انبساط کیهانی، جهان مرده سردی از ستاره های کوتوله سیاه، ستاره های نوترونی و سیاهچاله ها باقی خواهد ماند و حتی با گذشت زمان، سیاهچاله ها نیز انرژی خود را از دست خواهد داد و غبار سرد بی جانی از ذرات بنیادین سرگردان باقی خواهند ماند.

در چنین جهان سیاه و سردی، حیات هوشمند غیر ممکن خواهد بود. قوانین پولادین ترمودینامیک انتقال هرگونه اطلاعات در چنین محیط منجمدی را غیر ممکن می دانند و حیات لزوما متوقف خواهد شد. این ایده که جهان سرانجام در انجماد، به عمر خود پایان خواهد داد، اولین بار در قرن هجدهم مطرح شد. چارلز داروین، در تفسیر این مفهوم که قوانین فیزیکی ظاهرا تمام زندگی هوشمند را نابود خواهند کرد، نوشته است: « با پذیرش آنچه من به آن معتقدم، که انسان در آینده دور موجود بسیار کاملتری از آنچه امروز هست خواهد بود، این فکر غیر قابل تحملی است که بپذیریم انسان و دیگر موجودات با ادراک، پس از دوره ای بلند مدت از پیشرفت تدریجی، محکوم به نابودی کامل باشند.» متاسفانه آخرین داده های بدست آمده از ماهواره WMAP و پلانک ظاهرا تحقق کابوس داروین را تایید می کنند. این در حالی است که هنوز راهی برای فرار به جهان های موازی باقی مانده است. بزودی مطلبی در مورد گریز به ابر فضا و جهان های دیگر منتشر می کنیم.

به قلم میچیو کاکو – جهان های موازی

نقل از بیگ بنگ

 

 

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آخرین مقالات

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

 

 

 

 

سی پی اچ در ژورنالها


LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی


آرشیو

آخرین مقالات

اخبار

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟

 

 

  

 

HOME    ENGLISH   FEED BACK   CONTACT US   PERSIAN 

free hit counters

Copyright © 2004 CPH Theory . All rights reserved.