Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

CPH Theory is based on generalized the light velocity from energy into mass.

 
 

 فناوری نانو

 

 

 

فروش کتاب الکترونیکی - فیزیک از آغاز تا امروز

 

مقدمه:

فناورینانو یکی از آخرین دستآوردهای علمی بشر در طول تاریخ میباشد. طبق بررسیهای شورای پژوهشهای اجتماعی-اقتصادی انگلستان، فناورینانو از جمله موارد رو بهگسترش و مورد توجه اجتماعی-اقتصادی است. دیدگاههای متفاوتی در مخالفت و طرفداری در زمینه کاربرد این فناوری، وجود دارد. بیشترین اشکالی که منتقدان در این زمینه وارد میکنند، ترس از انباشته شدن کره زمین از وجود موادی است که ممکن است این فناوری در پی داشته باشد و بهنوعی خطرناک باشد. اما نقطه نظر طرفداران سرسخت فناورینانو بیشتر متوجه تأثیر مثبت آن در ارتقای زندگی، تولیدات جدید و توسعهگرانه و تولید محصولات ارزانتر و مقاومتر است.

 

فناوری نانو از کجا آمده است؟

برای اولین بار ریچارد فاینمن ظرفیت دانش نانو را در یک سخنرانی تکان‌ دهنده زیر عنوان «در پایین، اتاق‌های زیادی وجود دارد»، مطرح کرد. فاینمن اصرار داشت که دانشمندان ساخت وسائلی را که برای کار در مقیاس اتمی لازم است، شروع کنند. فاینمن طی یک سخنرانی در همایش جامعه فیزیک آمریکا در سال 1959 در مؤسسه فناوری کالیفرنیا نظریه‌ی بنیادی در زمینه کوچک‌سازی نوشتجات، مدارها و ماشین‌ها ایراد کرد. وی گفت:"آنچه من می‌خواهم به‌شما بگویم، مسئله دستکاری و کنترل اشیاء در مقیاس کوچک است. تردیدی وجود ندارد که در نوک یک سوزن آنقدر جا هست که بتوان تمام دایره‌‌المعارف بریتانیکا را جا داد".

فاینمن برای به‌تفکر واداشتن محققین و تأکید نمودن بر روی عقیده‌ا‌ش مبنی بر امکان فیزیکی چنین معجزه‌ای، جایزه‌هایی 1000 دلاری برای اولین افرادی که به‌اهداف مشخص شده‌ای در کوچک‌سازی کتابها و موتورهای الکتریکی دست یابند تعیین کرد. فاینمن تأکید کرد:" من در حال خلق ضد جاذبه نیستم که به‌فرض اگر روزی معلوم شود که قوانین(فیزیک)آنچنان که ما می‌پنداریم نباشند، عملی شود. من صحبت از چیزی می‌کنم که اگر قوانین آنچنان که ما می‌پنداریم باشند، عملی خواهد بود و ما به‌آن دست پیدا نکرده‌ایم. چون خیلی ساده هنوز درصدد انجام آن نبوده‌ایم." این موضوع مسکوت ماند تا اینکه اریک درکسلر دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه MIT  ندای فاینمن را شنید و یک قالب ‌کاری برای مطالعه - وسایلی که توانایی حرکت دادن اشیاء مولکولی و مکان آنها را با دقت اتمی دارند- ایجاد کرد. وی در سپتامبر 1981 مقاله ای با نام «پروتئین، راهی برای تولید انبوه مولکولی ایجاد می‌کند» ارائه داد. درکسلر آن را با انتشار کتابی به‌نام «موتورهای آفرینش» دنبال کرد و توسعه مفهوم فناوری نانو را همانند یک کوشش علمی ادامه داد. اولین نشانه‌های ثبت ‌شده از فناوری‌نانو مربوط به‌تغییر مکان دادن اشیاء مولکولی، در سال 1990 می‌باشد که طی آن گروهی از دانشمندان در مرکز تحقیقاتIBM  تعداد 35 اتم منفرد گزنون را روی صفحه نیکل حرکت دادند تا نام IBM را روی سطح نیکل نقش کنند. این نخستین تلاش عملی بود که فناوری نانو را به منصه ظهور رساند.  

اما کارهای اساسی در زمینه فناوری‌نانو توسط کی اریک درکسلر انجام شد. وی در سال 1955 در اوکلند، ایالت کالیفرنیای آمریکا به‌دنیا آمد. وی در پژوهشگاه فناوری MIT مشغول به‌تحصیل شد و لیسانش را در رشته علوم در سال 1977 و فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی در سال 1979 به پایان رسانید. سپس دکترایش را با نظارت ماروین مینسکی در همان پژوهشگاه آغاز نمود و در سال 1991 موفق به‌اخذ دکترا در رشته فناوری نانومولکولی شد. وی در سال 1981 با کریستین پترسون که مهندس و فارغ‌التحصیل دانشگاه MIT بود ازدواج کرد. او مشهورترین شخصیتی است که در زمینه شناساندن ظرفیت های فناوری نانو مولکولی کارهای اساسی انجام داده است. درکسلر به‌شدت تحت تأثیر اندیشه «محدودیت‌های رشد» بود که در ابتدای دهه ی 1970 مطرح شده بود. واکنش وی در اولین سال تحصیلش در دانشگاهMIT  به‌این قضیه چنین بود که به‌دنبال کسی بگردد که بر روی منابع فضایی(منابع خارج از کره زمین) کار کرده باشد. در نهایت او دکتر گراندکی انیل را در پرینستون پیدا کرد. وی فیزیکدانی مشهور بود که روی شتاب دهنده‌های ذرات، بسیار تبحر داشت و کارهای برجسته ای در زمینه «مهاجرت به فضا» انجام داده بود.

 

کتابی برای همه ی نسل ها و همه ی کتابخانه ها

لینک مستقیم خرید کتاب

 

 

 

 

عطف به عتف - نگاهی به پژوهش و ISI در ایران

 

امید عمومی - نامه به ریاست جمهوری

 

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آخرین مقالات

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

 

 

 

 

سی پی اچ در ژورنالها


LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی


آرشیو

آخرین مقالات

اخبار

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟

 

 

  

 

HOME    ENGLISH   FEED BACK   CONTACT US   PERSIAN 

free hit counters

Copyright © 2004 CPH Theory . All rights reserved.