English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

نظريه كيهانشناختى بیگ بنگ و چالشهای آن- بخش هفت

 

 

 


نویسنده :
 قاسم رضايي راد

 

6- جاذبه بزرگ

تابش زمينه كه درسال 1965 كشف شد مهمترين و با ارزش‌ترين مدركي براي تأئيد مهبانگ به حساب مي آيد.

در سال 1977 دانشمندان بالوني را به فضا فرستند كه مجهز به پيچيده‌ترين و دقيق‌ترين دستگاههائي بود كه مي‌توانست كمترين نوسانات موجود در تابش زمينه را ثبت كند ونشان دهد آنان  از نتايج بدست آمده از اين تحقيقات بسيار شگفت‌ زده شدنند، زيرا علي رغم يافته‌هاي گذشته در مورد يكنواخت بودن تابش كهموج زمينه اي يك تغييرات بسيار ناچيزي در تابيش زمينه ثبت گرديد اين تغييرات ناچيز در يك طرف‌ آسمان به سمت انتهاي قرمز طيف متمايل بود و در طرف ديگر به سمت انتهاي آبي طيف .

نتيجه گريزي ناپذيري كه بدست مي‌آيد اين است كه زمين و منظومة خورشيدي  در حقيقت به سرعت در جهت انتقال به آبي تابش زمينه در حركت هستند.

تمام كهكشان راه شيري حركتي عجيب و غريب دارد كه اين نحوة حركت تنها مختص به كهكشان راه شيري مي‌شود و با حركت هيچ كهكشاني همخواني يا مشابهت ندارد.

 اين نحوة حركت براساس تئوري انبساط عمومي قابل توضيح نيست و هيچ هماهنگي و ارتباطي با آن ندارد.محاسبات نشان مي‌دهد نه فقط كهكشان راه شيري بلكه تمام كهكشانهاي محلي كه حدود سي كهكشان مي‌باشند داراي حركتي هستند كه هم جهت با هم و با سرعتي معادل (700 كيلومتر بر ثانيه) در حدود دو درصد سرعت نور به سمت صورت فلكي سنبله درحركت مي باشند اين كهكشانها درحقيقت يك حركت جويباري"streaming motion."  را نمايش مي‌دهند بعداز آن اختر شناسان گروههاي محلي ديگري از كهكشانها را يافتند كه نه تنها به طرف صورت فلكي سنبله كشيده مي شوند بلكه به سمت يك جرم ناشناختة نامرئي نيز در حركتند كه تقريباً عمود بر موقعيتي است كه صورت فلكي سنبله قرار گرفته است.

در سال 1987 يك گروه هفت نفره از اختر فيزيكدانان حركت جمعي و جويباري حدد چهارصد كهكشان را تجزيه كردنند و نتايج بدست آمده از آن مشاهدات شوكي بزرگ به جامعة اختر فيزيكدانان وارد آورد . هر كهكشان كه در يك گروه محلي‌قرار دارد  به نوبة خود متعلق به يك خوشه كهكشاني مي‌باشد و خوشه‌هاي كهكشاني نيز توليد  ابر خوشه را مي‌نمايند.

يك خوشه كهكشاني درحدود دهها كهكشان  دارد وابر خوشه از جمع صدها كهكشان بوجود مي آيد. اين جمع عظيم از كهكشان ها با سرعتي معادل 600 تا 700 كيلومتر درثانيه به طرف نقطه‌اي در آسمان كه حدود سيصد ميليون سال نوري آنسوي   Hydra-Centaurus   كه در حدود هفتاد ميليون سال نوري از ما دور است در حركتند همه كهكشان ها بطرف شي ناشناخته كه به آن ابر كشنده    (Great Attractor  ) گفته مي‌شود با سرعتي متحير كننده كشيده مي‌شوند.

(اگر روزگاري كهكشان ها به اين جرم عظيم برسندو از حركت باز بايستند هيچ حياتي در هيچ نقطه از عالم وجود نخواهد داشت چرا كه اگر ما منظومه خودمان را در نظر بگيريم به اين خاطر ماه تحت نيروي جاذبه ي زمين به درون زمين سقوط نمي‌كند كه زمين در حال  سقوط  كردن به درون خورشيد است و خورشيد به اين دليل در مركز كهكشان سقوط نمي‌كند كه كهكشان ما در حال سقوط كردن به درون مركز جرم خوشه كهكشاني است وخوشه كهكشاني به اين علت در دروي مركز جرم ابر خوشه سقوط نمي‌كتد كه ابر خوشه اي كه كهكشان ما عضوي از آن است به همراه ساير ابر خوشه ها به سمت ابر كشنده در حال حركت  و يا به عبارتي درحال سقوط كردن است )

جرم اين ابر كشنده چنانچه محاسبات نشان ميدهد معادل جرم دهها ميليارد كهكشان است، در سال 1989ستاره شناسان خبر دادند كه ابر كشنده اي پديدار شده است كه تقريبا" دو برابر متراكم تر از خوشه هاي كهكشاني است وبه وسعت300000000 سال نوري در عرض جهان در وراى   Hydra-Centaurus گسترش يافته است    

7- بزرگترين مشكل بيگ بنگ (مهبانگ)

در سال 1994 هنگاميكه تلسكوپ هابل به تازگي تعمير شده بود

 

 

(تلسکوپ فضایی هابل، تلسکوپی غولپیکر که در آوریل سال 1990 میلادی به فضا فرستاده شد. هابل در طول این سالها با نمایان کردن جلوه‌های شگفت‌انگیزی از عالم ، به سوالات بسیاری پاسخ گفت.)

 دانشمندان سعي كردند كه دوباره سرعت انبساط جهان را براي تعيين عمر آن اندازه بگيرند.آنها با رصد كردن برخي از اجرام آسماني به اين نتيجه رسيدند كه عمر جهان براساس نرخ انبساطي كه اندازه گيري مي‌شد بايد بين 12 تا 8 ميليارد سال باشد در صورتيكه قبلاً اعتقاد براين بود كه سن عالم بايد بين 16 تا 20 ميليارد سال باشد مشكل بزرگ حاميان مهبانگ اين است كه اجرام  خاصي در دنيا بويژه كوازارها بطورموثق و قابل اطمينان عمر جهان را در حدود 16 ميليارد سال نشان مي دهد. بدين طريق آنها بايد پيرتر از دنيا ي خودشان باشند اين قبيل تحقيقات صورت گرفته منجر به ايجاد بحران عميق درديدگاه كيهان شناسان شده است كشفيات جديد جهان را جوان تر از اشيائي نشان مي دهد كه در آن بوجود آمده‌اند.؟؟  

 

 

نویسنده : قاسم رضايي راد
 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013