Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

CPH Theory is based on generalized the light velocity from energy into mass.

 
 

 

فیزیک‌پیشه ایرانی، برنده بورس تحقیقاتی "فون هومبولت" آلمان شد

 

 

 

 

دانشیار فیزیک دانشگاه صنعتی شریف برنده بورس "الکساندر فون هومبولت برای پژوهشگران کارآزموده" شد.

 

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، این بورس تحقیقاتی از سوی بنیاد "فون هومبولت" آلمان به دانشیاران و استادیاران خارجی که کمتر از 10 سال از دانش آموختگی آنها گذشته اعطا می شود.

 

دکتر سید اکبر جعفری، دانشیار فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و عضو وابسته جوان مرکز بین‌المللی فیزیک نظری عبدالسلام در گفت‌و‌گو با خبرنگار پژوهشی ایسنا در خصوص بورس تحقیقاتی اعطایی به وی گفت: بنیاد "فون هومبولت" آلمان بورس‌های تحقیقاتی در سطوح مختلف را به اساتید و محققان خارجی اعطا می کند. بورس "الکساندر فون هومبولت برای پژوهشگران کارآزموده" خاص دانشیاران و استادیاران جوانی است که کمتر از 10 سال از دانش آموختگی آنها گذشته است. دریافت‌کننده بورس باید پروپوزالی را در زمینه تحقیقاتی خود ارائه کرده و پس از تایید آن را با همکاری یک استاد آلمانی اجرا کند.

 

وی خاطرنشان کرد: برای تسهیل این همکاری تحقیقاتی امکان سه بار سفر به آلمان - هر بار به مدت سه تا شش ماه - وجود دارد.

 

گفتنی است، تمرکز اصلی دکتر جعفری و تیم تحقیقاتی وی که از فیزیکدانان نظری در حوزه ماده چگال است بر ساختار الکترونی مواد پیشرفته و بالاخص سیستمهای الکترونی همبسته قوی و نامنظم است.

 

وی تحصیلات کارشناسی خود را در رشته فیزیک در سال ۱۳۷۸ در دانشگاه صنعتی شریف و دیپلمای ماده چگال را در سال ۱۳۸۰ از مرکز بین‌المللی فیزیک نظری عبدالسلام در تریست ایتالیا کسب کرده است.

 

جعفری دوره دکتری را نیز در گرایش فیزیک ماده چگال در سال 1383 در دانشگاه صنعتی شریف و دوره پسادکتری را در سال‌های 83 تا 85 در در گروه پروفسور ماءکاوا در انیستیتوی تحقیقات مواد دانشگاه توهوکو در سندای ژاپن به پایان برده است.

 

وی زمستان ۸۵ به عنوان استادیار به دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان پیوسته و در آنجا با همکاری دکتر فرهاد شهبازی، تیمی تحقیقاتی در زمینه سیستم‌های همبسته قوی الکترونی راه اندازی کرده است که اولین ثمره آن هایلایت کار تماما ایرانی گروه در انستیتوی فیزیک بریتانیا بوده است.

 

دکتر جعفری از مهرماه ۸۹ فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را در دانشگاه صنعتی شریف پی گرفته است.

 

تاکنون مقالات متعددی از تحقیقات این فیزیک‌پیشه جوان و همکارانش در نشریات و مجامع معتبر علمی بین‌المللی هایلایت شده که از جمله آنها کار تحقیقاتی دوره دانشجویی وی (سال 2002) بر

روی یک بوزون مغناطیسی فاقد بار الکتریکی است که جایزه رتبه یک سطح دکتری جشنواره جوان خوارزمی برای بهترین پایان نامه‌ دکتری علوم پایه سال ۲۰۰۳ را برای وی به ارمغان آورده و همزمان با آن‌ به پیشنهاد یکی از استادان مرکز بین‌المللی فیزیک نظری عبدالسلام قبل از دریافت دکتری به عنوان عضو وابسته جوان آن مرکز پذیرفته شده است.

 

آخرین کار هایلایت شده دکتر جعفری در همکاری با محمد حسین زارع و دکتر حمید مصدق به سرپرستی فرهاد شهبازی بوده که نشان می‌دهد فاز پلاکت مدل ناکام مغناطیسی روی شبکه لانه زنبوری با قوی‌تر شدن جمله توپولوژیک ناشی از جمله کین- مله از بین می‌رود؛ لذا محتمل است که فاز پلاکت خود به نوعی توپولوژی غیر بدیهی داشته باشد.

 

کسب جایزه ریاست دانشگاه علوم توکیو و بورس الکساندر فون هومبولت برای پژوهشگران کارآزموده و جایزه معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف برای بهترین روابط بین‌الملل (۲۰۱۴)،

بورس برنامه دعوت بنیاد ارتقاء علوم ژاپن جهت تحقیق در دانشگاه کیوتو ( ۲۰۱۳)، استادی مهمان انستیتوی یوکاوا دانشگاه کیوتوی ژاپن و پژوهانه ویژه بنیاد نخبگان جهت تاسیس آزمایشگاه محاسباتی در دانشگاه شریف (۲۰۱۲)، استادی مهمان مرکز همکاریهای بین‌المللی انستیتوی تحقیقات مواد دانشگاه توهوکوی ژاپن (اوت ۲۰۱۱)، پژوهشگری میهمان در انستیتوی تحقیقات مواد دانشگاه توهوکو، کسب پژوهانه ویژه بنیاد نخبگان ایران برای استادیاران جوان و کسب عنوان برترین پژوهشگر جوان در کنفرانس ملی ابررسانایی انجمن فیزیک ایران ( ۲۰۰۸) برخی از دستاوردها و افتخارات علمی دکتر جعفری در سال‌های اخیر هستند.

 

نقل از ایسنا

 

عطف به عتف - نگاهی به پژوهش و ISI در ایران

 

امید عمومی - نامه به ریاست جمهوری

 

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آخرین مقالات

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

 

 

 

 

سی پی اچ در ژورنالها


LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی


آرشیو

آخرین مقالات

اخبار

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟

 

 

  

 

HOME    ENGLISH   FEED BACK   CONTACT US   PERSIAN 

free hit counters

Copyright © 2004 CPH Theory . All rights reserved.