English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

منابع انرژي هسته اي

 

 

 


تجزيه طيف ستاره اي ورده بندي ستارگان در نمودار هر تسپرونگ 
 راسل ، دو نتيجه ارزشمند براي معماي ستارگان ارائه مي دهند، كه به تنهايي كافي نيستند و نتيجه سومي نيز مورد نياز است. هنگامي كه اين نتيجه فراهم باشد، معماي ستارگان رشته اصلي ؛ غولهاي قرمز و كوتوله هاي سفيد حل خواهد شد و همه آنها بخشي از مسير رشد و توسعه جهان خواهند بود ،‌ مسيري كه در آن نظير ارگانيسم حيات ،‌ستارگان متولد مي شوند ، تحول مي يابند و مي ميرند.

نتيجه سوم مربوط به منبع انرژي است كه باعث درخشندگي ستارگان مي شود . موقعي كه منبع مذكور مشخص شده باشد ،‌ بلافاصله خواهيم ديد كه در داخل يك ستاره ،‌اين انرژي براي هميشه دوام نخواهد آورد ،‌ولي مي بايد مصرف شود و نتيجتاً انواع مختلف ستارگاني كه مقادير گوناگوني از منابع داخلي انرژيشان را به مصرف رسانيده باشند ،‌نيستند .

مقدار انرژي كه از سطح يك ستاره خارج مي شود ، تصور را مورد ترديد قرار مي دهد . با به كاربردن قانون اينشتين ، كه معادل بودن جرم و انرژي را بيان مي كند:

  E=mc2

با استفاده از فرمول اخير و تبديل انرژي تابش شده توسط خورشيد ، از واحد انرژي به واحد جرم ، در خواهيم يافت كه تقريباً در هر ثانيه 5 ميليون تن از جرم آن به صورت انرژي الكترو مغناطيسي تابش مي شود . آيا خورشيد در اثر اين اتلاف انرژي در حال تحليل يافتن است ؟ اثر سنگواره اي نشان  مي دهد كه آن مقدار اندك براي بيليونها سال در روي زمين موجود بوده است ، از اين رو ،‌زمين و خورشيد نيز مي يابد براي يك مدت طولاني وجود داشته باشند . خورشيد در يك بيليون سال 1029×1  گرم جرم به صورت انرژي به سوي فضا گسيل مي دارد ، كه كمتر از يك در 104 يا يك صدم درصد از جرمش مي باشد . بنا براين ، خورشيد فقط كسر بسيار كوچكي از كل ماده اش را توسط انرژي تابشي از سطح خود از دست داده است.

ولي هنوز هم 1029×1 گرم مقدار بسيار زيادي از ماده است و 17 برابر جرم زمين مي باشد . چه نيرويي مي تواند موادي معادل با 17 برابر كره زمين را به انرژي تبديل كند؟ عنوان كردن اين سئوال همانند عنوان كردن اين است كه چرا خورشيد و ستارگان اين چنين روشن مي درخشند . اين سئوال از اساسي ترين سؤالات در نجوم است  و تازماني كه پاسخي به آن داده نشود، نمي توان گفت نجوم جديد وجوددارد.

جاي شگفت است كه پاسخ سؤال مذكور نه از طريق مشاهدات نجومي ، بلكه بااستفاده از مطالعات آزمايشگاهي روشن شده است . تحقيقات آزمايشگاهي در فيزيك هسته اي خبر از وجود نيرويي بسيار قوي ميدهد كه مي تواند مقدارفوق العاده زيادي از ماده را به انرژي تبديل كند و اين انرژي زياد را ستارگان در فضا گسيل ميدارند. اين نيرو،‌ نيروي هسته اي است كه قوي ترين نيروي شناخته شده براي بشر مي باشد.

 

نویسنده : سعیده شیرین منش

منبع پارس اسکای


 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013