English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

آزمایشگاه فرمی در کلاس فیزیک

 

 

 


گريد (Grid)  عبارت است از شبكه گسترده اي با توان محاسباتي بالا كه امكان اتصال به اينترنت را هم داراست. اين نوع شبكه ها كم كم جاي خود را در كلاس هاي درس مدارس باز مي كنند. چندي پيش كارگاه آموزشي با عنوان توسعه و برآورد نيازها براي استفاده از گريد در پروژه هاي كلاسي درس فيزيك برگزار شد و در اين گردهمايي كه در دانشگاه فلوريدا برگزارشد، آموزگاران، محققان و دانشمنداني از نقاط مختلف گردهم آمده بودند براي بررسي اينكه چگونه دانش آموزان فيزيك مقدماتي مي توانند به اطلاعات واقعي فيزيك در تمام دنيا دسترسي يابند و در تجزيه و تحليل آنها شركت كنند.

دكتر باردين (M.Bardeen)  كه يكي از سازمان دهندگان كارگاه بود و سمت رياست اداره آموزش دپارتمان انرژي آزمايشگاهي فرمي را بر عهده دارد،  مي گويد: شناخت نيازهاي معلمان براي استفاده از گريد و امكانات و محدوديت هاي موجود بسيار مهم است. فعاليت و شركت در اين نوع كارگاه ها بسيار جالب است زيرا هدفي كه در اينجا دنبال مي شود كمك كردن به افرادي است كه قصد دارند در هر نقطه از كره زمين از امكانات موجود استفاده كنند. اين كارگاه از طرف مراكز علمي متعددي مورد حمايت واقع شده است كه از جمله آنها مي توان مركز تحقيقات فيزيك انرژي بالا، بخش محاسباتي آزمايشگاه شتاب دهنده فرمي و آزمايشگاه اطلاعات مجازي بين المللي را نام برد. واژه گريد از الكتريسيته اقتباس شده است. دانشمنداني كه در پي توسعه گريد هستند، دنيايي را به تصوير مي كشند كه هر شخصي مي تواند به راحتي وارد يك شبكه شود و از توان محاسباتي موجود در شبكه استفاده كند. و البته تنها ابزار لازم براي اين اتصال الكتريسيته است. استفاده كنندگان از اين خدمات در سراسر دنيا، توان محاسباتي و ظرفيت ذخيره سازي كامپيوتر خود را در شبكه به اشتراك خواهند گذاشت. در صورتي كه تكنولوژي مورد نظر با استانداردهاي پيش بيني شده در تمام دنيا گسترش يابد، مي توان اميدوار بود كه آموزگاران از سيستم ايجاد شده براي آموزش دانش آموزان در كلاس هاي درسي استفاده كنند

 

طي برگزاري كارگاه، معلمان فيزيك توضيح مي دادند كه چگونه با استفاده از گريد و تكنيك هاي مربوط به آن مي توان برخي از امكانات جديد را وارد كلاس هاي درسي كرد و به بعضي از نيازهاي دانش آموزان پاسخ گفت. بنيانگذاران كارگاه فرضيه هايي را براي مشخصات طرحي ارائه دادند كه به معلمان كمك مي كند تا پروژه هاي درسي مناسبي را در برنامه ريزي كلاسي خود بگنجانند. علاوه بر آن پيشنهاد شد كه از كامپيوترهاي موجود در مدارس و دانشگاه ها براي حمايت از چنين پروژه هايي استفاده شود. در پايان كارگاه نتايج بحث هاي مربوط به نيازهاي معلمان و امكانات اوليه براي ايجاد يك محيط معمولي براي استفاده از گريد در جهت انجام پروژه هاي آموزشي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت و نقشي را كه دانش آموزان مي توانند در توسعه چنين پروژه هايي بر عهده بگيرند. 

مشخص شد گروه هاي بسياري با علاقه و پشتكار زياد در پي توسعه آموزشي در قالب پروژه هايي مانند گريد هستند. قبلاً نيز روش هاي مختلفي براي اين منظور امتحان شده است. به عنوان مثال پروژه اي در  آزمايشگاه فرمي در جريان است كه به دانش آموزان اين امكان را مي دهد كه از اطلاعات آزمايشگاه براي محاسبه جرم كوارك مورد نظر خود استفاده كنند. سرمايه گذاري روي ابزار و تكنيك هاي گريد براي ثمربخش تر كردن آموزش فيزيك با به اشتراك گذاشتن ابزار و اطلاعات و نتايج و حمايت از همكاري هاي گام به گام مي تواند نتيجه جالب تري به بار آورد. با استفاده از اين امكانات تازه متولد شده مي توان با به كارگيري منابع اشتراكي پروژه هايي را به انجام رساند، كه بزرگ تر از هر پروژه انفرادي باشند.
توضيح آخر اينكه آزمايشگاه فرمي يك آزمايشگاه ملي است كه با سرمايه گذاري دپارتمان انرژي ايجاد شده است و مورد استفاده بسياري از مراكز دانشگاهي قرار مي گيرد

 منبع: شرق

ماتيو هاتسون

ترجمه ناصر گوهري


 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013