English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

   

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

سرعت گرانش

 

 

 


همچنانکه می دانیم در نسبیت، سرعت نور بالاترین سرعت هاست و هیچ چیز بالاتر از سرعت نور حرکت نمی کند. این سرعت تقریباً 
c=3x108 m/s است. بنابراین در نسبیت سرعت گرانش برابر سرعت نور است.

اما هنگامیکه اسپین یک الکترون تغییر می کند، اسپین الکترون مشابه آن نیز فوری تغییر می کند و چنین به نظر می آید که این تغییرات همزمان انجام می شود. این نشان می دهد که انتقال اطلاعات دز اندازه های اتمی بالاتر از سرعت نور صورت می گیرد. ما می توانیم بپذیریم که هیچ چیز بالاتر از سرعت نور حرکت نمی کند، اما انتقال اطلاعات از این قانون تبعیت نمی کند. اما چنین دیدگاهی برخورد علمی با طبیعت نیست. اما چگونه می توانیم این پدیده را توجیه کنیم؟ ما باید بپذیریم که انتقال اطلات بالاتر از سرعت نور انجام می شود، اما این پدیده نیز از قوانین طبیعی تبعیت می کند و باید آنرا توجیه کرد. آیا علامتی در فیزیک وجود دارد که سریعتر از امواج الکترومغناطیسی حرکت کند؟ مطمئاً چنین علامتی هست و آن گراویتون است

 

گرانش

در نظریه سی. پی. اچ. ، گرانش یک جریان است. این جریان دائمی بین تمام ذرات و اجسام وجود دارد. به عنوان مثال به زمین و ماه توجه کنید. زمین دارای میدان گرانش است. یک میدان گرانشی از تعداد متنابهی سی. پی. اچ. (گراویتون) تشکیل شده است. پس میدان گرانشی زمین نیز از تعداد بیشماری سی. پی. اچ تشکیل شده است که در اطراف زمین در حرکت هستند. فرض کنیم زمین منزوی است. یعنی هیچ کنش و واکنشی بین زمین و سایر اجسام وجود ندارد. در این صورت همه ی سی. پی. اچ. هایی که به زمین می رسند، جذب آن شده و از نیروهای موجود در آنجا اطاعت می کنند. اما همچنان که می دانیم زمین منزوی نیست و با سایر احسام کنش متقابل دارد. نگاهی به زمین و ماه بیندازید. در اینجا دو میدان وجود دارد، یکی میدان گرانشی زمین و دیگری میدان گرانشی ماه هنگامیکه یک گراویتون به زمین می رسد، گراویتون دیگری زمین را ترک می کند و به دلیل آنکه دارای یک زیر کوانتوم گرانشی است، زمین را به دنبال خود می کشد.
تا جاییکه زمین از حوزه عمل این زیر کوانتوم گرانشی خارج شود. مانند یک توپ که جدار خارجی آن را با چسب مایع آغشته کرده باشیم. هنگامیکه می خواهیم آن را از زمین جدا کنیم، زمین را به دنبال خود می کشد. 
 
اما سی. پی. اچ. چیست؟


تعریف  سی. پی. اچ.: فرض کنیم یک ذره با جرم ثابت m   وجود دارد که با مقدار سرعت ثابت Vc  نسبت به تمام دستگاه های لخت حرکت می کند. و 

 

Vc>c, c is speed of light



بنابراین سی. پی. اچ. دارای اندازه حرکت خطی برابر mVc  است. 

 

اصل  سی. پی. اچ. Principle of CPH

سی. پی. اچ. یک ذره بنیادی با جرم ثابت است که با مقدار سرعت ثابت حرکت می کند. این ذره داری لختی دورانی است. در هر واکنش بین این ذره با سایر ذرات یا نیروها در مقدار سرعت آن تغییری داده نمی شود، بطوریکه:

 

gradVc=0 , in all inertial frames and any space

 

حال با توجه به اصل سی. پی. اچ. و گراش از دیدگاه نظریه سی. پی. اچ. اجازه بدهید نگاه جدیدی به انتقال اطلاعات در ساختمان اتم بیندازیم. دو الکترون الف و ب را در ساختمان فوتون در نظر بگیرید. این دو الکترون مدام در حال تبادل سی. پی. اچ. هستند، مانند همه ی ذرات و اجسام موجود در جهان هنگامیکه یک گراویتون از الکترون الف به الکترون ب می رسد، اسپین و جهت حرکت آن تملم اطلاعات الکترون الف را به الکترون ب منتقل می کند. بنابراین اگر اسپین الکترون الف تغییر کرده باشد، الکترون ب، این اطلاعات را از طریق گراویتون دریافت می کند. حال ما می توانیم سرعت گراویتون را حساب کنیم.

فرض کنید دو الکترون در فاصله ی

 

 d=1x10-15 m (diameter of atom)

 

که برابر با قطر اتم است قرار دارند. یک گراویتون فاصله ی d را در کمترین زمان ممکن طی می کند. این کمترین زمان برابر است با زمان پلانک که برابر است با

 

 T=5.39x10-44 s

 

 

بنابراین سرعت گراویتون V از رابطه ی زیر به دست می آید:

 

V=d/T=(10-15m)/(5.39x10-44s)=2x1028 m/s

 

این مقدار تقریباً ده بتوان بیست برابر سرعت نور است: یعنی V=1020 c لطفاً توجه کنید که  Vc>V زیرا گراویتون دارای اسپین است و سرعت سی. پی. است زمانیکه دارای اسپین نیست.

  برای مطالعات بیشتر به نظریه سی. پی. اچ. مراجعه فرمایید.
 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013