English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

 

توان گیاهی

 

 

 

 در بررسی که به تازگی بر روی گیاهان انجام شده، محققان دریافتند که با درنظرگرفتن اثرات کوانتومی در فرایند تبدیل انرژی خورشیدی به سایر انرژی‌ها، می‌توان جریان‌های فوتونی قابل توجه‌ای را در سلول‌های خورشیدی ایجاد کرد.

 

 

به گزارش انجمن فیزیک ایران، محققان برای فهم سازوکار تبدیل نورخوشید به انرژی مفید در گیاهان، مدلی را طراحی کرده‌اند که شامل سه مولکول است که در معرض تابش نور خورشید قرار گرفته‌اند. آنها نشان دادند که با در نظر گرفتن اثرات مکانیک کوانتومی، جریان فوتونی ایجاد شده توسط مولکول‌ها در گیاهان، نسبت به زمانی که تنها اثرات کلاسیکی در نظر گرفته می‌شود به طور چشم‌گیری افزایش می‌یابد. این مطالعه نظری که در Physical Review Letters منتشر شده، می‌تواند مبنایی برای تولید سلول‌های خورشیدی با بازده بالا باشد.

زمانی که نور بر سطح ماده‌ای که مولد جریان فوتونی است تابیده می‌شود، انرژی فوتونی توسط الکترون‌ها جذب شده و در نتیجه باعث می‌شود الکترون‌ها به طور آزادانه حرکت کنند. این الکترون‌های آزاد، سپس می‌توانند در تولید جریان‌الکتریکی که کار انجام می‌دهد نقش داشته باشند. اما الکترون‌های به تازگی آزاد شده، می‌توانند به سرعت با یکدیگر بازترکیب شوند، و این همان چیزی است که بازده بیشتر مواد فوتوالکتریک را محدود می‌کند.

از سویی دیگر، مولکول‌های مهارکننده نور در گیاهان می‌توانند تحت شرایط ویژه‌ای و با بازدهی بالا فوتون‌ها را به الکترون‌ها تبدیل کنند، و شواهد تجربی پیشنهاد می‌کند که این بازدهی بالا می‌تواند نتیجه اثرات مکانیکی کوانتومی باشد. سلستینو کریتور (Celestino Creatore)و همکارانش در دانشگاه کمبریج ِبریتانیا، اثرات کوانتومی که باعث تقویت جریان فوتونی در گیاهان می‌شود را بررسی کردند: دو مولکول “دهنده” که با سطح انرژی که فوتون‌ها را جذب می‌کند در کنار یک مولکول “پذیرنده” که می‌تواند الکترون برانگیخته را به بیرون منتقل کند، قرار می‌گیرند.کریتور و همکارانش اثرات کوانتومی که باعث می‌شود دو مولکول دهنده با اندرکنش دو قطبی با هم ترکیب شوند را بررسی کردند. آن ها دریافتندکه این اندرکنش دو قطبی دو حالت جدید (دوسطح انرژی) ایجاد می کند: حالت بسیار جاذب، و “حالت تاریک”. حالت تاریک مانع از بازترکیب الکترون‌های آزاد، که در تولید جرین الکتریکی نقش دارند، می‌شود. جریان ایجاد شده با این رهیافت می‌تواند تا ۳۵% بیشتر از پیش بینی فیزیک کلاسیک باشد.

منبع: physics.aps.org

مرجع: prl.aps.org

نویسنده خبر: سیده اسما حسینی

 

نقل از بیگ بنگ

 

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013