English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

سنتز نانوذراتي جديد براي مصارف پزشکي

 

 

 

 

به همت پژوهشگران دانشگاه صنعتي اصفهان، نانوپودر خالص فورستريت با کاربري در صنايع زيستي و پزشکي با استفاده از فرآيند فعال‌سازي مکانيکي، در سطح آزمايشگاهي توليد شد.

مهندس مهشيد خرازيها، دانشجوي دکتري مهندسي مواد دانشگاه صنعتي اصفهان، با بيان اين مطلب که ”هدف اصلي از توليد نانوپودر خالص فورستريت، در پژوهش انجام شده، استفاده از آن در صنايع الکترونيک و توسعه کاربرد آن، به عنوان يک بيومواد جديد براي مصارف پزشکي“ است، افزود: ”فورستريت، با خواص مکانيکي بسيار عالي در برابر ساير بيوسراميک‌ها همانند هيدروکسي آپاتيت، در سال 2006 ميلادي به عنوان يک بيوماده با ابعاد ميکروني ساخته شد“.

مهندس خرازيها، مهمترين عيب فورستريت در دسترس قبلي را ”عدم قابليت پيوند با استخوان“ دانست و ”ساخت نانوپودر خالص فورستريت به عنوان يک ماده زيستي-پزشکي و يک بيوماده نوين با کاربردهاي پزشکي“ را، يکي ديگر از اهداف اين پژوهش برشمرد.

وي در گفتگو با بخش خبري سايت ستاد ويژه توسعه فناوري نانو، گفت: ”مهمترين مشکلات در ساخت فورستريت، که در همه تحقيقات انجام شده وجود داشته، دستيابي به ساختار کاملاً خالص و دماي بالاي فرآيند تشکيل آن است که مانعي براي حفظ اندازه کريستال‌ها در ابعاد نانومتر است. دماي متداول تشکيل فورستريت 1500-1200 درجه سانتي‌گراد و مدت زمان حدود 2 تا 3 ساعت است. استفاده از فرآيند آلياژسازي مکانيکي، با تأمين بخشي از انرژي حرارتي، موجب کاهش دماي لازم، مي‌شود. همچنين، با ايجاد هموژن‌سازي کامل، فعال‌سازي پودر اوليه و کاهش اندازه کريستال‌ها در حد نانومتر، مي‌توان ناخالصي انستاتيت را به طور کامل حذف کرد“.

شايان ذکر است که حضور انستاتيت در زمينه فورستريت، خواص مکانيکي آن را به خصوص در دماهاي بالا کاهش مي‌دهد. حذف اين ناخالصي، کاربرد فورستريت را در صنايعي همانند نسوز و ليزر، بهبود مي‌بخشد.
مهشيد خرازيها، ”ساختار نانو و خلوص بالاي فورستريت توليدي در مقايسه با توليدات مشابه“ را، نويدبخش توسعه استفاده از آن، در درمان بيماري‌هاي استخوان و ارتوپدي دانست و ”هزينه پايين مواد اوليه، مصرف کم انرژي و کاربردهاي زياد فورستريت در زمينه‌هاي مختلف“ را، انگيزه‌هاي اصلي براي تجاري‌سازي اين دستاورد عنوان نمود.

جزئيات اين پژوهش که به عنوان بخشي از پايان‌نامه کارشناسي ارشد خانم مهندس مهشيد خرازيها با راهنمايي آقاي دکتر محمد حسين فتحي، دانشيار دانشکده مهندسي مواد دانشگاه صنعتي اصفهان، انجام شده است، در مجله Materials Letters(جلد 62، صفحات 4309-4306، سال 2008) منتشر شده است.

 

 

نقل از سایت نانو

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

مرز بین ایمان و تجربه  

نامه سرگشاده به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013