English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

زمین و اختلاف دما

 

 

 


زمین و 146 درجه سانتی گراد اختلاف دما

 

 

تصویر بسیار واضحی که توسط فضا پیمای شاتل از شاخ آفریقا

تهیه شده است. این تصویر در سال 1993 منتشر شد

 

دانشمندان عمر زمین را به حدود 4.5 بیلیون سال تخمین می زنند، همچنین فسیل ها نشان می دهند که سابقه حیات بر روی کره زمین به 3.5 بیلیون سال پیش می رسد. دانشمندان معتقد هستند که زمین یگانه جرم آسمانی می باشد که توانایی پذیرش حیات به شکل و گونه ای که ما انسانها از آن انتظار داریم را در خود دارد. دلیل آن به عوامل زیادی بر می گردد که شاید یکی از مهمترین آنها وجود اتمسفر و کمربندهای مغناطیسی اطراف زمین باشد. مجموع این عوامل کره زیبای زمین را از گزند بسیاری خطرات موجود در فضا محافظت می کند. 

 با وجود آنکه از نظر ما انسانها کره زمین بسیار بزرگ و وسیع می باشد اما از دید افرادی که به فضا سفر کرده اند کره زمین بسیار کوچک بنظر می رسد. زیبایی زمین از دید فضانوردان چهره آبی رنگ اقیانوسها و دریاهای آن است که با زمین های سبز و قهوه ای از یکطرف و ابرهای خاکستری موجود در اتمسفر ترکیب شده است. 

خیلی از ما بخصوص در دوران کودکی آروزی مسافرت به فضا را در سر می پرورانیم اما اگر کمی دقت کنیم خواهیم دید که همه ما به نوعی سوار بر فضا پیمای زمین با سرعت 108 هزار کیلومتر در ساعت در حال حرکت در فضا هستیم. 

 

 
این تصویر در سال 1990 توسط فضا پیمای گالیله (Gailieo) از قطب جنوب تهیه شد که بوضوح قطب جنوب را نمایش میدهد
این عکس از فاصله 200 هزار کیلومتری زمین گرفته شده است

 

زمین سومین سیاره نزدیک به خورشید با فاصله ای حدود 150 میلیون کیلومتر میباشد. حتما" می دانید که برای زمین حدود 365.256 روز طول می کشد تا یک سفر کامل بدور خورشید داشته باشد. احتمالا" تعجب خواهید کرد همچنین اگر بدانید که یک گردش کامل زمین به دور محور خود بر خلاف تصور اغلب مردم 24 ساعت نمی باشد بلکه چیز حدود 23 ساعت و 56 دقیقه. 

 

متوسط شعاع کره زمین حدود 6378 کیلومتر می باشد، که اگر محیط دایره ای به این شعاع را حساب کنید به همان عدد معروف که همه ما می دانیم یعنی اینکه محیط زمین (یا همان کمربند استوا) در حدود 40 هزار کیلومتر میباشد، خواهیم رسید. 

هنگامی که از فضا به زمین نگاه می شود برخی قسمتهای آن بسیار زیبا جلب نظر می کند. یکی از این قسمت ها سومالی و شاخ آفریقا می باشد که به رنگ نارنجی متمایل به قرمز و قهوه ای روشن است، میباشد. علت آن مشخصا" کمبود آب، پوشش گیاهی خاص و وجود صحرا در این قسمت از کره زمین میباشد. از دیگر قسمتهای زیبا و مشخص کره زمین می توان به Antarictica  یا همان قطب جنوب اشاره کرد که از فضا زیبایی خاصی دارد. 

گرمترین دمایی که تا کنون در زمین دیده شده است مربوط می شود به نقطه ای در لیبی بنام "العزیزا" که در سال 1922 در حدود 57 در جه سانتیگراد گزارش شده است. همینطور سردترین قسمت در قطب جنوب در منطقه ای بنام وستوک(Vostok)  می باشد، دمای این منطقه در سال 1983 به زیر 89 درجه سانتیگراد رسید.

 

 

گروه علمی نابغه های ایران


 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 


يکشنبه 1 دي 1392

22 December, 2013 13:27

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013