English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

کنفرانس انرژی هسته ای برای قرن 21 در پاریس

 

 

 


متن کامل گزارش نهایی کنفرانس انرژی هسته ای برای قرن 21 در پاریس

 

کنفرانس بین المللی انرژی هسته ای برای قرن 21 طی روزهای دوشنه و سه شنبه ، 21و 22 مارس 2005 در پاریس و با مشارکت تعداد زیادی از وزرا و شخصیت های برجسته 74 دولت و ده سازمان بین المللی برگزار گردید.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری مهر از پاریس ، این کنفرانس بوسیله آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) و با مشارکت سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)  و همچنین آژانس انرژی هسته ای این سازمان (NEA)  و به میزبان دولت فرانسه برگزار شد.

از مهمترین مباحث مطرح در این کنفرانس ، مباحث مربوط به سیاستهای آتی انرژی هسته ای ، و در عمل برای  تمرین و تحلیل ظرفیت های مشترک منابع این انرژی در جهت نیازهای فراوان قرن جاری با رعایت نیازها و حساسیت های اجتماعی بود.

بسیاری از دیدگاههای متفاوت در طول 2 روز کنفرانس مطرح گردید. در حقیقت این کنفرانس مجال مشترک و مناسبی برای طرح دیدگاههای مختلف در موارد زیر بود.

- هر دولتی در تعریف سیاست ملی خود در زمینه انرژی ، همراه با رعایت چارچوبها و وظایف بین المللی آزاد است.

- قابل دسترسی بودن این انرژی برای توسعه انسانی ضروری است.

- سلامت محیط زیست ، شامل اقدام عملی برای کاهش آلودگی هوا و آگاهی مشترک از خطرات  جهانی تغییرات آب و هوایی ، ملاحظاتی جدی هستند که از سوی همه دولتها باید مورد اهتمام قرار گیرند.

- محدودیت منابع مختلف انرژی احتیاج به منابع پایدار انرژی و منابع الکتریکی درمناطق مختلف جهان را  در قرن 21 حیاتی ساخته است، همراه با این نیاز موضوع بهره انرژی تثبیت شده ، محدودیت آلودگی هوا و تولید گازهای گلخانه ای مورد اعتنا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر از پاریس ، طیف گسترده ای از نظرات در این کنفرانس مطرح گردید و بسیاری از شرکت کنندگان بر این نکته تاکید داشتند که انرژی هسته ای می تواند با ایجاد بسترهای مشترک همکاری ، زمینه های توسعه پایدار جهانی در قرن 21 را فراهم کند. آنهم برای گسترده وسیعی از کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه و در فهرستی چنین:

- انرژی هسته ای آلودگی هوا و همچنین گازهای گلخانه ای تولید نمی کند.

- انرژی هسته ای یک فناوری اثبات شده است که هزینه استفاده از الکتریسته را برای شرکتها و جامعه  کم می کند و متوسط قسمت انرژی تولیدی آن نسبت به دیگر منابع دارای صرفه اقتصادی قابل توجهی است.

- انرژی هسته ای، مزیت امنیت منابع تغذیه و پایداری بهای انرژی را نسبت به منابع فسیلی تولید انرژی دارا است.

- انرژی هسته ای همچنین می تواند توزیع متوازنی را نسبت به تولید آبی و هیدروژنی انرژی پرتابل بدست دهد.

در ادامه گزارش نهایی کنفرانس انرژی هسته ای برای قرن 21 آمده است :

به هر حال خاطرنشان می کند که شرایط و در خواستهای زیر برای انرژی هسته ای ضروری است.

1- همه کشورها باید خودشان را به معاهده منع گسترش سلاحهای هسته ای به عنوان تهدیدی علیه صلح جهانی پایبند بدانند. برای بهره بردن از منافع انرژی صلح آمیز هسته ای و فناوری های وابسته مطابق با حقوق بین المللی ، کشورها باید به تعهدات بین المللی خودشان ، شامل پادمانهای آژانس هسته ای ( IAEA) ، پیمان NPT ،  و مراقبت های ویژه فیزیکی مواد و تجهیزات و صادرات آنها و رژیم های حقوقی وابسته به NPT پایبند باشند. همچنین کلیه عملیات و یا انتقال مواد و تجهیزات باید به نحوی صورت گیرد که در دو موضوع غنی سازی و بازپردازش مواد امکان استفاده غیر صلح َآمیز از میان برود.

2- برای رسیدن به بالاترین سطح ایمنی هسته ای ، کشورهایی که برنامه  توسعه انرژی هسته ای دارند باید در یک پروسه و فرآیند همکاری مشترک بین المللی به فهم و درک مشترک در این زمینه برسند.

3- دولتها باید نهایت مراقبت ها را در مورد ایمنی مواد و فرآورده های هسته ای و چینش آنها معمول بدارند.

4- راه حل هایی برای مدیریت ایمن سوختهای مصرف شده و زباله های رادیو اکتیو وجود دارد. راه حل های فنی این مسئله با انجام تحقیقات و توسعه آن به پسماند های سطح بالا، سطح پایین و متوسطه بدست می آید و در این راه ، اجرای این امور باید در شبکه فرآینده توسعه ملی که کاملا به حقوق و نیازهای شهروندان آگاه است، بصورت پذیرد.

دولتها نسبت به راه حل های اطمینان بخشی برای مدیریت پسماندهای سوخت هسته ای وظیفه مند و پاسخگو باشند و باید اطمینان دهند که استفاده از انرژی هسته ای هیچ خطری برای نسل های آینده تولید نمی کند.

5- برنامه های تحقیق و توسعه انرژی هسته ای در سطح جهان اکنون با توجه به منافع فراوان آن ، نظیر صرفه بلند مدت اقتصادی ، ایمنی ، مدیریت پسماند و پیمان NPT  در جریان است. دولتها می توانند و باید توسعه پایدار خود را در این محدوده روشن سازند و آماده پاسخگویی به نیازها و ملاحظات جامعه باشند و برای رسیدن به یک موقعیت ویژه برای هردولت به گفتگو بنشینند.

به گزارش خبرگزاری مهر از پاریس در انتهای این گزارش آمده است: آژانس بین المللی انرژی اتمی نقش اساسی  را در تسهیل و توسعه و استفاده از انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز بر عهده دارد، در جهت اطمینان بخشی و صلح آمیز بودن روش مفاهمه را برای کمک به دولتها در جهت دستیابی به بالاترین سطح ایمنی و سلامت ادامه دهد و همکاری های بین المللی درجهت عدم اختفای فعالیت های هسته ای را تشویق کند.

سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)  و آژانس هسته ای وابسته به آن نیز نقش مهمی در رعایت ملاحظات مربوط به انرژی هسته ای بوسیله تحلیل های علمی محکم دارند.

 

منبع : خبرگزاري مهر


 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 


يکشنبه 1 دي 1392

22 December, 2013 13:27

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013