English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

مبناي علمي تقويم شمسي

 

 

 


نمي دانم تا حالا به دقت و مبناي علمي تقويم شمسي توجه كرده اين يا نه.

تا حالا فكر كرديد چرا ما فصل هاي مختلف داريم ودر برخي از اوقات سال روز ها طولاني تر يا در برخي اوقاتي ديگر كوتاه تر مي شوند.

مي دانيم كه خورشيد بر روي يك مسير بيضي شكل كه خورشيد در يكي ازكانون هاي آن قرار دارد به دورخورشيد مي گردد كه به طبع در مدتي از اين مسير حركت، فاصله زمين تا خورشيد در حال كم شدن است و در قسمت ديگري از مسير در حال دور شدن از خورشيد است.

 

با توجه به اين كه محور حركت دوراني زمين به دور خودش با مسير حركت آن به دور خورشيد داراي زاويه در حدود 5/23 درجه است. در دو نقطه از مسير حركت زمين به دور خورشيد زمين در وضعيتي قرار مي گيرد كه طول شب با طول روز مساوي مي شود – صفحه استوا و صفحه حركت زمين به دور خورشيد در وضعيتي قرار ميگيرد كه انحراف 23.5 درجه اي تاثيري ندارد – و متقابلا در طي مسير حركت زمين به دور خورشيد زمين در دو نقطه در شرايطي قرار مي گيرد كه داراي حداكثر اختلاف زاويه تمايل محور زمين و مسير حركت زمين به دور خورشيد مي شود كه در آن حالت در يكي از نيم كره ها طول مدت روز حداكثر خواهد شدو در نيم كره ديگر طول مدت شب حداكثر مي شود.

حال جالب اين است كه هر چهار نقطه خاص تعريف شده در بالا در تقويم شمسي مصادف با شروع يكي از فصل ها است.

 

 

 

 

يعني در اول بهار و اول پاييز زمين در يكي از نقاطي كه طول شب و روزبا هم مساوي اند و خورشيد به صورت عمودي بر محور استواي زمين مي تابد قرار مي گيرد و اول تابستان مصادف با نقطه اي از مسير حركت زمين است كه طول روز براي نيم كره شمالي طولاني ترين روز سال است و اول زمستان مصادف با نقطه اي از مسير حركت زمين به دور خورشيد است كه در نيم كره شمالي كوتاه ترين روز سال به وقوع مي پيوندد.

حالا آدم مي ماند كه قدماي ما كه نه كامپيوتر داشتن و نه هزار يك امكان ديگر كه ما در حال حاضر در اختيار داريم چطور اين نقاط را تشخيص دادن و تقويم شمسي را با اين دقت طراحي كرده اند. – كاري كه مطمئن ام كه در حال حاضر با تمام امكانات موجود از عهده افرادي انگشت شماري بر مي آيد – روحشان شاد مردان بزرگي بودند.

هر چند تقويم شمسي توسط خيام به شكل امروزي آن در آمده است ولي اين تقويم با اندك تفاوت هاي خيلي پيش از خيام در ايران مورد استفاده قرار مي گرفته است و كسي از زمان ابداع آن اطلاع دقيقي ندارد.

 

راستي جالب است كه بدانيد كه بر خلاف انتظار ما كه فكر مي كنيم چون تابستان گرم تر از زمستان است پس بايد زمين به خورشيد نزديك تر باشد در آن اوقات زمين در دورترين نقطه از خورشيد قرار دارد – دليل اين امر هم اين است كه مسير حركت زمين به دور خورشيد هر چند يك مسير بيضوي است ولي ميزان فشردگي آن خيلي ناچيز است و ميزان فاصله زمين از خورشيد تاثير زيادي بر درجه حرارت زمين ندارد و عملا به دليل همان اثر طول مدت روز است كه تغييرات فصلي بوجود مي آيد.

 

 منبع: وبلاگ الماسی

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 


يکشنبه 1 دي 1392

22 December, 2013 13:27

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013