English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

مخترع جوان ايرانی کانادايی به پرسشهای شما پاسخ می دهد

 

 

 

 


پرهام اعرابی، استاد ايرانی- کانادايی دانشگاه تورنتو در رشته مهندسی برق، اخيرا به عنوان يکی از ٣٥ مخترع جوان (زير ٣٥ سال) برتر سال در جهان اعلام شده است

دکتر اعرابی، که ٢٩ سال دارد، در گفتگو با سايت فارسی بی بی سی گفت جايزه مخترعين جوان به دو دليل به وی اعطا شده است: دليل اول، تحقيقات در زمينه تقويت توان رايانه های هوشمند در تشخيص صدای انسان از ميان انبوهی از صداهای زائد و مزاحم محيطی و دليل دوم، بهبود امکان جستجوی تصاوير در شبکه اينترنت (که از جمله تازه ترين دستاوردهای وی قلمداد می شود). سيستم اختراعی دکتر اعرابی فرصتی را فراهم می کند تا بيشترين و دقيق ترين منابع تصويری موجود در اين شبکه اطلاعاتی جهانی در اختيار جستجوگران قرار گيرد

گزينش 35 مخترع جوان جهان هر ساله توسط نشريه "تکنولوژی ريويو" (Technology Review)  که تحت نظر انستيتو فنآوری ماساچوست(MIT)  فعاليت دارد و يکی از معتبرترين نشريات فنی جهان محسوب می شود، صورت می گيرد.

 

پرهام اعرابی، استاد ايرانی- کانادائی دانشگاه تورنتو، مخترع جوان برتر سال در جهان

 

دکتر اعرابی در سن ١٢ سالگی به همراه خانواده اش به کانادا مهاجرت کرد. او اکنون مقيم اين کشور است. وی پس از دريافت مدرک ليسانس و فوق ليسانس در رشته مهندسی برق، برای ادامه تحصيل به دانشگاه استنفورد آمريکا رفت و در ٢٤ سالگی درجه دکترای خود را در رشته مهندسی برق دريافت کرد. وی اکنون در اين رشته در دانشگاه تورنتو تدريس می کند.

او مهاجرت را (که در سالهای کودکی در کشورهای مختلف تجربه کرده است) يکی از عوامل مهم پيشرفت خود در زندگی می داند و می گويد اگر در ايران مانده بود زندگيش از انگيزه ای که موجب پيشرفت او در اين سالها شده است برخوردار نبود.

پرهام اعرابی می گويد زندگی در مهاجرت سختی های بسيار دارد و بچه های مهاجر شاهد اين سختی ها در زندگی پدر و مادرشان هستند و تلاش می کنند با موفقيت های خود آنها را جبران کنند.

درس زندگی در مهاجرت

دکتر اعرابی می گويد پيدا کردن کار در سال های اوليه مهاجرت برای پدر و مادرش، که در ايران از زندگی مرفهی برخوردار بودند، بسيار سخت بوده است.

وی می گويد در نوجوانی از زندگی با افرادی که فرهنگ های متفاوتی داشته اند نکات زيادی آموخته، اما با دشواری های زيادی نيز مواجه بوده است. مسلط نبودن به زبان از جمله اين دشواری ها بوده است.

او معتقد است انسان از ضعف هايی که در درونش است، فرار می کند و به قدرت هايش پناه می برد: "در آن سال ها اگر در مدرسه به دختری علاقمند می شدم، به دليل ضعف زبان، از گفتگو با او پرهيز می کردم و به جای آن به رياضی و علوم، که زبان های جهانی هستند، روی می آوردم."

پرهام اعرابی به رغم سالها دوری از ايران تسلط خود به زبان فارسی را از دست نداده است و هميشه با پدر، مادر و خواهرش فارسی صحبت می کند. اما احساس می کند توان زبان فارسی او در همان سال های نوجوانی باقی مانده است و در زمينه فن آوری اصطلاحات فارسی لازم را نمی داند.

او به سخت کوشی معتقد است و می گويد "پيروزی و شکست در زندگی همه وجود دارد، اما نه شکست بايد انسان را از پای در آورد و نه پيروزی موجب رضايت بيش از حد شود."

به گفته او داشتن هدف در زندگی عامل بسيار مهمی در موفقيت است و بايد بی اعتنا به شکست ها و همين طور پيروزی ها به راه ادامه داد.

پرهام اعرابی خانواده اش را عامل اصلی ادامه تلاش خود در زندگی می داند و می گويد: "آنها هرگز اجازه نداده اند که پيروزی باعث غرور من شود و در مقابل هم هنگام شکست از من حمايت کرده اند."

او ادامه می دهد:"در سن ٢٤ سالگی استاد دانشگاه شدن و از بسياری دانشجويان خود جوان تر بودن می تواند جالب باشد، اما معايبی هم دارد. در ابتدای کار بسياری از استادان دانشگاه از من حمايت می کردند، اما بعضی هم من را يک پروفسور واقعی نمی دانستند."

اين وضعيت بر زندگی روزمره پرهام نيز تاثير گذاشته است. او در اين باره به سايت فارسی بی بی سی گفت: "پسرهای ٢٤ ساله، يا حتی ٢٩ ساله در کانادا، زندگی نسبتا مشخصی دارند. آنها روزها يا درس می خوانند يا کار می کنند و شبها برای تفريح به کلوب های شبانه می روند. اما حضور من در اين اماکن می تواند برای دانشجويانم عجيب جلوه کند و حتی در چنين شرايط غيررسمی بايد ظاهر حرفه ای خودم را حفظ کنم."

پرهام اعرابی، يکی از 35 مخترع جوان سال در جهان، آماده پاسخگويی به پرسش های خوانندگان صفحه صدای شماست. سوالات خود را با استفاده از پنجره روبرو برای ما بفرستيد. و پاسخ های آقای اعرابی را در چند روز آينده در صفحه صدای شما ببينيد

لطفا به زبان و خط فارسی بنويسيد!

نام

شهر

نشانی الکترونيکی

تلفن* 

* اختياری

اظهار نظر

 

  

 
 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 


يکشنبه 1 دي 1392

22 December, 2013 13:27

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013