English

Contact us

نظر دهید

تماس با ما

فارسی

Welcome to CPH Theory Siteبه سایت نظریه سی پی اچ خوش آمدید

 

 

نظریه سی پی اچ بر اساس تعمیم سرعت نور از انرژی به ماده بنا شده است.

اخبار

آرشیو مقالات

 

سی پی اچ در ژورنالها

   

 

ساخت نانوذرات اكسيد آهن به روش سل-ژل

 

 

 


نانوذرات مغناطيسي خواص نسبتاً يکنواختي دارند و از همين رو به طور گسترده‌اي در ابزارهاي ذخيرة اطلاعات، عکس‌برداري از بدن و کاتاليستها استفاده مي‌شود. اخيراً توجه زيادي به سنتز نانوذرات آهن و اكسيد آهن به روش سل-ژل شده است. در ابزارهاي ذخيره اطلاعات, وسايل مگنتواپتيك, افزايش مقاومت مغناطيسي و غيره, كوچك كردن ابعاد ذرات اكسيد آهن خواص مورد نظر را بهبود بخشيده و كاربرد آنها را روز به روز افزايش داده است. به عنوان مثال وارد كردن نانوذرات آهن به روش شيميايي در محيط سيليكا از بوته آزمايش موفق بيرون آمده است.

 

 

 يكي از روشهاي مناسب براي ساخت اين محيطها روش سل-ژل است چرا كه در فرايندهاي شيميايي مربوطه دو نوع فاز مي‌توان ايجاد كرد, فاز ميهمان كه همان محلول اوليه حاوي تركيبات سيليكون و فاز دوم كه تركيبات آهن‌دار بوده و در واقع به توليد ذرات آهن با مقياس فوق‌العاده ريز منجر مي‌شوند[i]. علاوه بر اينها پايداري فاز اكسيدي مورد نظر از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. چرا كه در دماهاي معمولي گذار فاز α-Fe2O3  به γ-Fe2O3  به راحتي اتفاق مي‌افتد. براي جلوگيري از اين تغيير فاز و پايدار كردن فاز دلخواه نانوذرات را به روش سل-ژل در داخل پليمر جاسازي مي‌كنند و به آنها پايداري دمايي مي‌بخشند.

 

 آزمایشگاهی به وسعت همه زمینهای چمن

 تبدیل چمن به نانوتیوب چند دیواره در چین

دانشمندان چینی ادعا می‌کنند نانوتیوبهای کربن چند دیواره را می‌توان از سوختن چمن در مقدار مناسبی اکسیژن به دست آورد. چمن حاوی مقدرا زیادی آوند در ساقه و رگبرگ است.

 

 

 ترکیب اصلی آنها سلولز و همیسلولز و لیگنین است. پخت سریع آنها در دمای 600 درجه سانتیگراد و حضور اکسیژن باعث می‌شود تا پیوندهای آوند مجدداً هیدراته شده و به نانوتیوب کربن تبدیل شوند.برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

 

  

کریستال پلاسما- تحقیق جدید دانشمندان روسیه

 

هم اکنون در روسیه مرکز فضایی بین المللی پلاسما که در حومه مسکو- شهر کارالیوف- واقع شده است، شروع بکار کرده است. مهم ترین جهت کاری این مرکز ادامه آزمایش علمی منحصر بفرد "کریستال پلاسما" خواهد بود. آزمایش مذکور یکی از طولانی ترین آزمایش ها می باشد که بیش از 7 سال است دانشمندان بر روی آن مشغول بکار هستند. کریستال پلاسما تحقیقی در رشته "فیزیک پلاسمای غباری" است. "پلاسما"، ماده ساختاری ستارگان و ماده موجود در فضا در حالت خاص یعنی شرایط دمایی بسیار بالا و فشار شدید می باشد. پلاسمایی که در آن علاوه بر الکترون، یون و ذرات نوترون، ذرات غباری و شدیداً باردار در اندازه های میکرونی وجود دارد، "پلاسمای غباری" نامیده می شود. وجود این گونه ذرات دانشمندان را به ردیف جدیدی از اثرات کِیفی تحقیق نشده رهنمون می سازد. کریستال پلاسما تنها برای علوم پایه حائز اهمیت نیست، آکادمیسین "ولادیمیر فورتوف" بر این عقیده است که در حیطه تحقیقات جدید در مرکز علمی روسیه به نام "انستیتتو کورچاتوف" بر آن هستند که باطری هسته ای جدیدی بسازند. مدت کارایی این باطری 30-40 سال تخمین زده شده است و توان آن 10-20 کیلو وات وضریب بازدهی آن 30% خواهد بود. بنا به سخنان وی این باطری جدید می تواند برای استفاده در ماهواره های فضایی ویژه ارتباطات، استفاده شود. هم اکنون متخصصین می گویند که "کریستال پلاسما" شایسته دریافت جایزه نوبل است چراکه این امکان را در دست می دهد که اسرارآمیزترین رازهای ساختار جهان فاش شود.

 

صدای روسیه

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

آخرین مقالات


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIBNITZ'S MONADS & JAVADI'S CPH

General Science Journal

World Science Database

Hadronic Journal

National Research Council Canada

Journal of Nuclear and Particle Physics

Scientific Journal of Pure and Applied Science

Sub quantum space and interactions from photon to fermions and bosons

آرشیو موضوعی

اختر فیزیک

اجتماعی

الکترومغناطیس

بوزونها

ترمودینامیک

ذرات زیر اتمی

زندگی نامه ها

کامپیوتر و اینترنت

فیزیک عمومی

فیزیک کلاسیک

فلسفه فیزیک

مکانیک کوانتوم

فناوری نانو

نسبیت

ریسمانها

سی پی اچ

 فیزیک از آغاز تا امروز

زندگی نامه

از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت زمان چیست و ماهیت انرژی چیست؟


 

 


يکشنبه 1 دي 1392

22 December, 2013 13:27

free hit counters

Copyright © 2013 CPH Theory

Last modified 12/22/2013